CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Fienomenology

Tales From The Abyss: My Paranormal Stories and Experience [Updated] 17.02.2017

  [Copy link]
Post time 2-12-2016 11:38 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-12-2016 02:23 AM From the mobile phone | Show all posts
TT best cerita..cube cite antu aussie..kataantu omputeh ganas2 suka cakar2
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2016 05:26 AM | Show all posts
idakamaruddin replied at 2-12-2016 11:37 AM
dik akak pantang btl perkataan aku jd ak ak ak

nak terberak ke dik

Baru nak cakap benda yg sama Awal2 baca macam Dam pulak gayanya. Tapi layan jugaklah, kipidap!!

Samalah pasal "ak ak" tu mohon betulkan ejaan jadi "aku". Rasa terhangguk2 pulak baca
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2016 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Kamu terencat ke dek x abis ak ak ak. ...hilang mood aku nak baca
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-12-2016 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
BONDAFAD replied at 2-12-2016 06:23 PM
TT best cerita..cube cite antu aussie..kataantu omputeh ganas2 suka cakar2

Tq feed back!in sha Allah ad citer dr Aussie.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-12-2016 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
amirezu replied at 2-12-2016 09:26 PM
Baru nak cakap benda yg sama  Awal2 baca macam Dam pulak gayanya. Tapi layan jugaklah, kipidap!! ...

Haish! Second Misadventure dh betulkan la. Ejaan tu. :zz
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-12-2016 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
sebu replied at 3-12-2016 12:06 AM
Kamu terencat ke dek x abis ak ak ak. ...hilang mood aku nak baca

Ehem!Citer pertama je x eja penuh.Citer dua dh betulkan ejaan ler.mesti tak scroll habis ni!  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-12-2016 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Baiklah.oleh sbb byk sgt peneguran tatabahasa dan ejaan nnt ak edit balik citer pertama.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-12-2016 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Fienomenology replied at 3-12-2016 02:36 PM
Ehem!Citer pertama je x eja penuh.Citer dua dh betulkan ejaan ler.mesti tak scroll habis ni!

Oke oke. .teruskan story. .sbb agak menarik cerita seram kamu ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-12-2016 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
sebu replied at 3-12-2016 06:40 AM
Oke oke. .teruskan story. .sbb agak menarik cerita seram kamu ni

Tq for feedback.terharu sy.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2016 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Yes....ada cter baru...lady templar ni mmg horror..
Btw tambah lagi dik...alang2 dah bercerita tu kan...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2016 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Best mate!.saya menanti kehadiran update cerita seram aussie
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2016 12:54 AM | Show all posts
Fienomenology replied at 3-12-2016 02:35 PM
Haish! Second Misadventure dh betulkan la. Ejaan tu. :zz

Oo yeke. Masa baca yg 2nd tu intro je eja betul, masuk cerita dah start ak ak balik haha. Takpe, yg 3rd jgn lupa eja penuh k. Tambah 1 huruf je lagi
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2016 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak lagi tt
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2016 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
sebu replied at 3-12-2016 08:06 AM
Kamu terencat ke dek x abis ak ak ak. ...hilang mood aku nak baca

Lol nak kata TT budak2 wechat, belajar sampai ke Aussie tu.    Satu huruf pun malas nak type ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2016 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Cite TT dah best dah tapi setiap kali baca ak ak tuh terus rasa diri macam gagak.

Comments

Hahhaahaha! komen ko memang win! hahah!  Post time 14-12-2016 12:34 PM
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 4-12-2016 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok aku give up!aku dah edit citer pertama tapi lappy aku buat palat!maka ejaan masih lama! Esok je aku edit balik and tambah citer dari Aussie.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-12-2016 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
rock_stars_roll replied at 4-12-2016 01:19 AM
Lol nak kata TT budak2 wechat, belajar sampai ke Aussie tu.    Satu huruf pun malas nak type  ...

Baca pengumuman aku tadi. :zz
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2016 10:27 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2016 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak lagi tt..plz...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 02:25 AM GMT+8 , Processed in 0.107178 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list