CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Fienomenology

Tales From The Abyss: My Paranormal Stories and Experience [Updated] 17.02.2017

  [Copy link]
Post time 17-2-2017 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Lamanyaaaa tak jejak kaki kat subang parade. Zaman sekolah dulu situ la tmpt lepak dating shopping. Dekat pulak dgn komuter. Time tu pon tak bnyk lg shopping mall mcm skrg...

Thanx for the new stories..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-2-2017 06:18 PM | Show all posts
Fienomenology replied at 3-2-2017 03:30 PM
Yeppa!yeppa!yeppa!

Abam datang lagi dengan citer2 untuk dikongsi bersama! Sorry lambat sikit upd ...
i) Insiden kedua ni pula berlaku masa Aimil ni baru abis degree and in-between jobs yglebih permanent. Malam sehari sebelum dia nak ke tender interview, kekasihgelap dia ni datang melawat pakai office attire! Aimil citer masa dia nampaktu, kekasih dia ni keluarkan cahaya yang bersinar. Kekasih gelap dia hulur whatis look like a scroll of degree tapi Aimil tak ambil.
Si kekasih gelap tu nak kasi pengijazahan kah?
bahaya tu.........
ada orang dapat ilmu berubat dari mimpi bila dia terima apa yang nak dibagi oleh orang dalam mimpi tu
ada orang terima saka melalui pemberian jugak
Aimil ni ada sixth sense ya?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-2-2017 09:18 AM | Show all posts
kancilku_biru replied at 17-2-2017 09:33 PM
Lamanyaaaa tak jejak kaki kat subang parade. Zaman sekolah dulu situ la tmpt lepak dating shopping.  ...

mai la dtg subang parade.skrg dah refurbished.nmpk lagi chantek.
your welcome hope you enjoyed the stories.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-2-2017 09:19 AM | Show all posts
Ipo replied at 18-2-2017 06:18 PM
Si kekasih gelap tu nak kasi pengijazahan kah?
bahaya tu.........
ada orang dapat ilmu berubat d ...

mungkin la kot sis Ipo. tuh pasal si Aimil ni x amek.huhu.Agak la.masa dia msuk rumah kat Court 8 tu dia bole rasa benda tu kat bilik blakang.
huhu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2017 09:31 AM | Show all posts
Fienomenology replied at 13-2-2017 11:21 AM
Bonus Story: Parade of Horror

Saper sangka yang shopping mall yang penah digelar “The longest ma ...

Lorrr Subang Parade nih ade gak kisah angker dia ek..kecik2 dulu slalu my dad bawa gi sini..best wooo..yerlah dolu2 mane ade shopping mall yg grand2 selain the mall,lot 10 sume mcm skrg..btw takde ke kisah misteri kat subang empire gallery tuh??hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:55 AM | Show all posts
Fienomenology replied at 9-1-2017 09:21 AM
USJ 4 takder tapi USJ 3 ada.hehehe...
Wait for the upcoming stories.

mana cerita pasal usj3 bro?aku dok usj3. tasabar nak tau cerita angker kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Fienomenology replied at 13-1-2017 10:01 AM
Story 6: The Hauntings of USJ 6

Story 6a:  School Party

I is ex sekolah rendah USJ6 batch Shalma Motif Viral  
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 11:24 PM | Show all posts
saya pun budak seafield
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-4-2017 10:04 AM | Show all posts
tak pernah aku tau kewujudan hospital ni. kat mana nak tengok asal sejarah hospital ni? bila google banyak story hantu je
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2017 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
baru je masuk thread ni ingatkan tak best
ada masa sambung citer lagi tt ye
seram ada klaka ada hahaaa
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2017 01:58 PM | Show all posts
Fienomenology replied at 21-12-2016 04:57 PM
Kuaters kat larkin?kat mana bro,tepi jalan ke?
Siot!dekat dah kampung kita.hewhewhew!
Orang lama ...

Hurmmmm lau kuarters tepi jalan kt larkin tu kita sekampung la ..haha
mmg pn angker sikit...pernah dgr mcm2 bunyi kt area tu... iols duduk situ dr thn 80an smpi 2002 time dorg robohkan..sobsobsob

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2017 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru 1st time masuk thread ni, dah ada citer pasal subang parade... tempat melepak pujaan hati tu. Tak sangka betul
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2017 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
masa off baca benang tt ni memang ibarat saja cari pasai

terus kena kacau dengaq bunyi dekat tingkap sebaik takdak cik gegula. maka meols pun berhuhu la buka lampu buka yasin full blast sampai subuh
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2017 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
memang buat kerja gila meols ni
ingatkan bebulan puasa ni takde apa la kan hambik sekali
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-5-2018 01:14 PM | Show all posts
Salam dan hi kepada semua pembaca dan followers TT.

Maaf kerana lama tak bertulis.sibuk ya amat. tambahan pula dengan kejadian peribadi.mmg aku lost track of time.sedar tak sedar dah setahun lebih aku tak update thread.

Maafkan aku.

In sha Allah aku akan up kan satu cerita di dalam masa terdekat.

BTW,aku dah bermastautin di JB. maka aku lalu semua tempat yg aku cerita kan sebelum ni.
syeeeraammm....
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2018 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sonok baca thread abang. Share la lagi cerita ceriti ya. Bab Masa lalu itu samuwa orang Ada. So take it easy. We are what we are now kan. Btoi ka Bahasa Aku tu. Anyway masih menunggu citer terbaru. Kipidap!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 27-5-2018 08:50 AM | Show all posts
isseliparjepun replied at 25-5-2018 11:24 PM
Sonok baca thread abang. Share la lagi cerita ceriti ya. Bab Masa lalu itu samuwa orang Ada. So take ...

tq for the support. In sha Allah.tgh mencari masa nk habiskan menaip cerita.stay tuned.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 03:11 PM | Show all posts
Lamanya tak masuk forum
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 09:35 AM GMT+8 , Processed in 0.113420 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list