CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Fienomenology

Tales From The Abyss: My Paranormal Stories and Experience [Updated] 17.02.2017

  [Copy link]
 Author| Post time 23-12-2016 09:44 AM | Show all posts
Aneem replied at 22-12-2016 08:29 PM
Cite hantu separuh badan tgh highway ni mcm pernah dengar weh..
Tapi tak ingat aku dengar kat man ...

Biasala sis,mcm kita juga,ada je pelanduk dua serupa.
Bukan kat hiway je.kat tepi perigi pun ada.arwah tok jantan aku penah kena.





Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 23-12-2016 09:57 AM | Show all posts
miemiecha replied at 23-12-2016 08:32 AM
tq abam fie..

bab disco atas bukit tu..

haiya lengloi.mesti la itu jirat nightclub ma..manyak amoi putih2 liao.teringat plak citer si Dam tu. "boabei" hehehe




Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-12-2016 09:58 AM | Show all posts
miemiecha replied at 23-12-2016 08:56 AM
wahhh... tq abam fie!!!
menarik and mudah d fahami..

Heh,ske dia kita tag dia.your welcome.
Hope you enjoy my stories.
More to come.


Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2016 10:09 AM | Show all posts
Fienomenology replied at 22-12-2016 05:55 PM
Oleh kerana aku agak free hari ni aku post cerita seround.Terimalah!

wehh aku tak dapat notice ko tag aku
nasib baik pagi ni tergerak nak masuk MPS

pas upload cite ko update la title tu bro
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-12-2016 10:13 AM | Show all posts
Edited by Fienomenology at 23-12-2016 10:23 AM
bottombikini replied at 23-12-2016 10:09 AM
wehh aku tak dapat notice ko tag aku
nasib baik pagi ni tergerak nak masuk MPS

Whaatttt!for real?
Okay. Done edit title.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2016 10:41 AM | Show all posts
Fienomenology replied at 20-12-2016 08:35 AM
Pergh! otai dah komen.huhu.
Tq sis Ipo sbb bertandang ke tanah dan folo citer2 sy.terharu gittew. ...

eh eh...I'm not otai
register kat forum ni tahun 2014.................ni baru 2016, coming soon 2017
anyways, your story ada seram, ada lucu but yang part lucu lebih
sila tepek lagi

sorry, baru ada masa nak lepak kat MPS ni


Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2016 10:48 AM | Show all posts
Fienomenology replied at 23-12-2016 10:13 AM
Whaatttt!for real?
ok ok.nnt aku update Title.

kekadang cari ni ngek gak
btw, cite seram omputeh takdak ka
tanya la kekawan hang
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2016 12:20 PM | Show all posts
Starlight tu apa TT?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 23-12-2016 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ipo replied at 23-12-2016 10:41 AM
eh eh...I'm not otai
register kat forum ni tahun 2014.................ni baru 2016, coming soo ...

Otai ler kalo ada "tick" kat tepi nama.huhu.

Sy mmg mcm tu sis,org yg suka berjenaka.Tak suka serius sgt.

Tuh psl ada elemen komedi dlm cerita sy.

Anyway,tq for the support and reading my stories.hope you'll continue doing so.

Tq hakak Ipo.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-12-2016 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
bottombikini replied at 23-12-2016 10:48 AM
kekadang cari ni ngek gak
btw, cite seram omputeh takdak ka
tanya la kekawan hang

Lol!

Aku agak lost contact dengan member mat salleh aku di Aussie.Nnt la aku cari kat forum2 oversea ke.

Cari2 kawan2 Albert.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-12-2016 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
sufi^_^ replied at 23-12-2016 12:20 PM
Starlight tu apa TT?


Hah! Dia kena demo face to face baru faham apa tu starlight.meh sini abam demo...  
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2016 01:58 PM | Show all posts
Fienomenology replied at 23-12-2016 12:06 PM
Otai ler kalo ada "tick" kat tepi nama.huhu.

Sy mmg mcm tu sis,org yg suka berjenaka.Tak suka  ...

oh gitu ke...hakak tak tau pulak

orang kata...
berjenaka boleh buat wajah kita awet muda sebab di dalamnya ada senyuman dan ketawa
nanti sambung lagi cerita ya
cerita abam @dammerung   pun dah habis...
JC pun dah MIA........hakak SR je kat benang JC.........
baca thread forumer lain pulak.....

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-12-2016 02:25 PM | Show all posts
Ipo replied at 23-12-2016 01:58 PM
oh gitu ke...hakak tak tau pulak

orang kata...

In sha Allah Kak.Mmg ada byk lagi story nak masukkan.
Masih dalam penulisan.
Cerita2 dari Subang masih ada lagi.

JC tuh saper kak?huhu. Pls fwd kan link thread dia.mana tau bole layan.huhu.

tq.

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2016 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam seram2 tu ade gak lawak cite ko ni......
Terus kn sumbang citer ek....
Kitorg kt sini mmg suka baca citer seram walopun pd hakikatnye memasing penakut......haha

Jc tu antara tukang citer lagend kt sini
Mmg stail dia citer seram tp cam org tak cukup sifat.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-12-2016 02:53 PM | Show all posts
seeri_7843 replied at 23-12-2016 02:49 PM
Dalam seram2 tu ade gak lawak cite ko ni......
Terus kn sumbang citer ek....
Kitorg kt sini mmg su ...

tq sis Seeri for the comments and feedback.
In sha Allah more to come.

JC tuh citer tak cukup ejaan ek?kuikuikui.

Hakak ad "ek" ni org Joho ke?jarang orang pkai 'ek'.

Sekadar bertanya.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2016 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
@JokesCop aka JC punya benang antara favourite aku dalam MPS. Memang best cara penceritaan dia yang selamba gila2 tapi malangnya cerita tergantung sampai ke sudah. Huhuhuhu...
http://mforum.cari.com.my/forum. ... 773667&mobile=2

http://mforum.cari.com.my/forum. ... 927274&mobile=2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 23-12-2016 04:03 PM | Show all posts
Inezkhalidi replied at 23-12-2016 03:54 PM
@JokesCop aka JC punya benang antara favourite aku dalam MPS. Memang best cara penceritaan dia yang  ...

Ooo mamat ni...dah baca dah.aku lepas Mean Girls aku dah tak baca.
Citer dia not bad,but aku rasa makin lama makin mengarut cerita dia.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2016 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku lebih suka cerita yang short and sweet. Cerita2 banyak episode ni buat aku senang lost concentration.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-12-2016 04:42 PM | Show all posts
Inezkhalidi replied at 23-12-2016 04:15 PM
Aku lebih suka cerita yang short and sweet. Cerita2 banyak episode ni buat aku senang lost concentra ...

Kannn! Macam @dammerung punya cerita is just right! not too long nor too short yet it keeps you scared and entertained!
Huhuhu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-12-2016 04:44 PM | Show all posts
YESSSS! 6K Views! Tq sappot forumers!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 09:34 AM GMT+8 , Processed in 0.107733 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list