CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 3190|Reply: 13

Suggestion(s) for new talent show in Malaysia: The Voice or X Factor??

 Close [Copy link]
Post time 14-10-2016 12:24 AM | Show all posts |Read mode
Edited by rifkialqadri at 14-10-2016 12:25 AM

di thread saya yg kedua, masih berkaitan dengan thread pertama..

so, kalau Malaysia boleh lancarkan rancangan bakat nyanyi baharu, which one do you prefer??



Apa pendapat Anda??

share kt 'reply' section ye..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2016 11:37 AM | Show all posts
The voice....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-10-2016 12:50 PM | Show all posts

sebenarnya dua-dua pun boleh, but in separate TV channels..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2016 01:55 PM | Show all posts
The voice!

I want youuuuu haha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-10-2016 05:04 PM | Show all posts
Edited by rifkialqadri at 14-10-2016 05:07 PM
syitaeyqa replied at 14-10-2016 01:55 PM
The voice!

I want youuuuu haha

boleh lah, The Voice pun agak sikit better lah daripada X Factor,

tapi, saya nak dua-duanya bersiaran secara simultaneous.. macam di USA pada September-November 2012.. X Factor dan The Voice bersiaran secara simultaneous...

anyway, jom ramaikan thread saya yg lain..
Wish #1: Lancarkan versi Malaysia daripada franchise 'The Voice'
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2016 12:05 AM | Show all posts
Astro kedekut lah nak beli hak franchise!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-10-2016 01:17 AM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 15-10-2016 12:05 AM
Astro kedekut lah nak beli hak franchise!

franchise-nya AF sahaja diorang boleh beli, kenapa pula franchise lain tak boleh??
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2016 08:37 AM | Show all posts
rifkialqadri replied at 15-10-2016 01:17 AM
franchise-nya AF sahaja diorang boleh beli, kenapa pula franchise lain tak boleh??

franchise AF murah..

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-10-2016 08:58 AM | Show all posts

you said AF murah and The Voice mahal?? come on, Indonesia dan Philippines pun boleh beli, kenapa pula Malaysia tak boleh??
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2016 09:39 AM | Show all posts
rifkialqadri replied at 16-10-2016 08:58 AM
you said AF murah and The Voice mahal?? come on, Indonesia dan Philippines pun boleh beli, kenapa  ...

Astro kedekut..

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-10-2016 10:46 AM | Show all posts

kalaulah Astro tak nak, lagi banyak station TV lain, macam TV3 atau TV9...
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2016 10:51 AM | Show all posts
rifkialqadri replied at 16-10-2016 10:46 AM
kalaulah Astro tak nak, lagi banyak station TV lain, macam TV3 atau TV9...

media prima lg kedekut..
last time beli franchise pun Malaysian Idol thn 2005

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-10-2016 11:47 AM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 16-10-2016 10:51 AM
media prima lg kedekut..
last time beli franchise pun Malaysian Idol thn 2005

tapi recently, Malaysia pun penah membeli franchise luar, macam MasterChef kt Astro tahun 2012.. so potentially mestilah ada tv station kt Malaysia yg boleh beli franchise The Voice ataupun X Factor..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2016 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
rifkialqadri replied at 16-10-2016 11:47 AM
tapi recently, Malaysia pun penah membeli franchise luar, macam MasterChef kt Astro tahun 2012.. s ...

Entahlah.. U tanya la bos besar Astro.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 04:24 PM GMT+8 , Processed in 0.660407 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list