CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 5718|Reply: 2

next yuna and zee avi? kuizz shah! first ep "till the end"

[Copy link]
Post time 23-9-2016 03:28 AM | Show all posts |Read mode
first album ep oleh kuizz shah! yg special nye dia ni singer-songwriter & producer..lagu2 dalam ep dia mmg best mcm david guetta,gallant,banks,mo dgn miguel..suara pun nice...baru released harini....boleh gi dgr kat spotify, apple music dgn itunes.. idola dia pun yuna rugi kalau tak dgr lagu dia! jangan lupa support homeboy from malaysia.. semua lagu dalam ep dia buat sendiri...album dia ada potensi untuk meletop macam album zee avi tu



Tracklist:
1) Younger
2) My City
3) Somekind of Wonderful
4) Till The End (EP TITLE)
5) Silver Tide
6) Uncool

link utk dgr kat spotify: spotify
apple music/itunes: apple music/itunes

kalau malas nak dgr full, boleh dgr preview kat instagram dia : keezshah

buat masa ni favourite lagu dari ep dia Younger dgn Uncool! terbaikk rugi tak dengar..

beliau dgn yuna







Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 23-9-2016 03:32 AM | Show all posts
throwback cover lagu yuna decorate

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 03:58 AM | Show all posts
suka dgr dia cover lagu lana del ray





Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 05:11 AM GMT+8 , Processed in 0.092166 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list