CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: dani-rox

[UNSOLVED MYSTERIES] Empat Kes Misteri Oleh KILL_NANCY #1611-#1614 (21 Januari

    [Copy link]
 Author| Post time 19-11-2018 07:56 PM | Show all posts
Welcome eberibodi


Thank you for your kind words and your support. Means so much to me
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 19-11-2018 07:53 PM
Thanks sbb promote thread, mod kill

eh no problem dani..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 01:46 PM | Show all posts
fuhhh 3 ari settle baca..mmg terbaik..saya da siap bookmark .so samb di
sana..di sana..tq2 boss.cerita2 yg mmg menarik utk stay sampai ke page ini
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2018 03:11 PM | Show all posts
siannya budak2 kena bunuh
takleh imagine jill kena tembak di muka
kejam gileeeee
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2018 03:41 PM | Show all posts
Suchi replied at 9-11-2018 01:20 PM
Kalau czer ade gak ke tanda yaa? Memang menarik utk ketahui.
Aritu ade tengok cenel CI kes yg men ...

You tengok CI selalu siri yang mano ye?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2018 03:43 PM | Show all posts
dani-rox replied at 9-11-2018 09:56 PM
mungkin ada tanda2 pada tulang pelvis ke apa, yg forensik bole kesan mangsa pernah preggy sebegitu ...

Tak kan dorang tak bau paper kot?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2018 03:57 PM | Show all posts
dani-rox replied at 15-11-2018 08:23 PM
Ada ura2 yg ai baca: dulu2 presiden Pilipin Marcos membekalkan dan menyeludup anak2 gelandangan kp ...

ai teringin nak tau kenapa orang2 cam nie fetish kat budak2 bawak umur? Budak kot. Takde curve, breast lagi tapi? Serious, tak boleh difikir dengan akal.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2018 09:11 PM | Show all posts
gadis_tulip replied at 22-11-2018 03:43 PM
Tak kan dorang tak bau paper kot?

kalau betol cara seal dan ditutup dgn extra rapat, memang takkan keluar baunya kot.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2018 09:16 PM | Show all posts
gadis_tulip replied at 22-11-2018 03:57 PM
ai teringin nak tau kenapa orang2 cam nie fetish kat budak2 bawak umur? Budak kot. Takde curve, br ...

Entahlah sis. Selain pedo nih sendiri pernah jd mangsa pedo jua, barangkali ada kaitan dgn struktur dan fungsi otak. Mcm sakit mental.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2018 11:00 AM | Show all posts

kalau pasal pembunuhan/crime ni, memang fox minat baca.

thanks a lot Nancyyyyyy

will definitely read it later
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2018 11:46 AM | Show all posts
gadis_tulip replied at 22-11-2018 03:41 PM
You tengok CI selalu siri yang mano ye?

rasanya siri yang suchi tgk tuh...guiltology
jahat gile pelaku dia tuh...depan org kemain family man
last2 bunuh diri
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2018 10:52 AM | Show all posts
dani-rox replied at 15-11-2018 08:23 PM
Ada ura2 yg ai baca: dulu2 presiden Pilipin Marcos membekalkan dan menyeludup anak2 gelandangan kp ...

kesian budak2 tu dah la kena rogol di bunuh lagi huhuhu. tapi klu budak2 tu masih hidup pun mesti trauma gila..silap2 p bunuh diri.

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2018 02:45 PM | Show all posts
best gilooss thread ni. selalu baca dkt pc ofis. nk baca dkt phone kt rumah susah selalu x sempat. pc dkt ofis ni block blog. xleh nk baca blog dani tu. tulun update dkt sini yeee.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2018 04:01 PM | Show all posts
dani-rox replied at 20-10-2016 04:10 AM
SHANTI DEVI DAN KISAH KELAHIRAN SEMULANYA

yang ni misteri betul..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2018 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Bookmark sampai kes villisca dulu. Tak berani tidur sorang2 ler malam ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2018 04:09 PM | Show all posts
dani apa link blog u?
thank u dani
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-11-2018 08:21 PM | Show all posts
leyassi replied at 27-11-2018 02:45 PM
best gilooss thread ni. selalu baca dkt pc ofis. nk baca dkt phone kt rumah susah selalu x sempat. p ...

coming soon bebehh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-11-2018 08:24 PM | Show all posts
chesfa replied at 27-11-2018 09:49 PM
Bookmark sampai kes villisca dulu. Tak berani tidur sorang2 ler malam ni

hahaha... seram lite2 jah. sheram lg profile pic uols
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-11-2018 08:25 PM | Show all posts
Iris. replied at 28-11-2018 04:09 PM
dani apa link blog u?
thank u dani

https://danikhaosdarkstories.blogspot.com/

you're welcome
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2018 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 28-11-2018 12:25 PM
https://danikhaosdarkstories.blogspot.com/

you're welcome

Tq dani... i nak follow ur blog
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 11:16 AM GMT+8 , Processed in 0.105669 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list