CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: dani-rox

[UNSOLVED MYSTERIES] Empat Kes Misteri Oleh KILL_NANCY #1611-#1614 (21 Januari

    [Copy link]
Post time 12-11-2018 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Dapat juga si timothy makan kfc walaupun mati. kejam tapi masih ada belas ihsan. Sick psycho betul!  may u rot in hell
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2018 11:52 AM | Show all posts
dani-rox replied at 12-11-2018 02:13 AM
Pembunuh Budak Oakland County

kesiannya yg mati ade kepsi tu...
pastu yg pmpn preggy dlm tong tuh..
knp lah xde perasaan bersalah lgsung
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2018 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama tak masuk sini
Lepas baca kes madeleine tadi teringat plak dekat thread ni
Ade update baru.. Tq dani
Pasni ade mase pegi blog plak sambung baca
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2018 02:49 PM | Show all posts
Suchi replied at 9-11-2018 01:20 PM
Kalau czer ade gak ke tanda yaa? Memang menarik utk ketahui.
Aritu ade tengok cenel CI kes yg men ...

aku tgk yg ni kt ci msa astro free smua channel.
tp tu la.astro skrang dh boring. nk subcribe cam x berbaloi sbb asek la ulang tayang.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2018 11:12 AM | Show all posts
dani-rox replied at 9-11-2018 09:56 PM
mungkin ada tanda2 pada tulang pelvis ke apa, yg forensik bole kesan mangsa pernah preggy sebegitu ...

taguna punya lakiselamba badak je buat parti tepi tong yang ada mayat bini dia yang dah dikerat-kerat



Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2018 11:16 AM | Show all posts
dani-rox replied at 12-11-2018 02:13 AM
Pembunuh Budak Oakland County

kes macam ni, sampai sekarang masih ada
lately, kes budak dirogol, didera dan dibunuh dengan kejam
dalam negara, luar negara..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2018 01:04 PM | Show all posts
Edited by nooriesz at 15-11-2018 01:09 PM

yeahhh updateee..

tq dani



Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2018 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kita syak ada seorang pembunuh bersiri yang sedang berleluasa. Sejak kes kehilangan seorang pelajar lelaki tingkatan dua yang tak sampai-sampai sekolahnya, hati berasa tak tenang. berdasarkan sedikit carian, sebelum ini juga pernah berlaku kes kehilangan pelajar yang sepatutnya balik ke asrama tetapi gagal hadir ke asrama. Ia kes yang berulang.

baru-baru ini pun ada kes seorang pelajar yang nyaris dirogol oleh salah seorang penumpang bas yang duduk bersebelahan beliau sahaja.

Ini amat membimbangkan kerana orang mungkin beranggapan bahawa mereka ini lari dari rumah. Tetapi bagaimana jika ia merupakan jenayah yang terlepas pandang? Pasti akan berulang lagi dan remaja lain pula yang akan menjadi mangsa.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-11-2018 08:23 PM | Show all posts
Ipo replied at 15-11-2018 11:16 AM
kes macam ni, sampai sekarang masih ada
lately, kes budak dirogol, didera dan dibunuh dengan keja ...

Ada ura2 yg ai baca: dulu2 presiden Pilipin Marcos membekalkan dan menyeludup anak2 gelandangan kpd bbrp org kaya dunia. Salah sorgnya Paul Getty - dia suka budak pompuan bwh umur... terutama 10thn dan ke bawah. Sbg balasan, Getty hadiahkan lukisan dan art collections bernilai berjuta2 dollar kpd pasangan Marcos. Mangsa2 penyeludupan akan disembunyikan di sebuah ruang khas di salah sebuah bangunan Getty yg hanya boleh diakses melalui terowong bawah tanah. Sekali dah diletakkan kat situ, takda peluang lg utk mereka keluar hidup2. Lebih kurang 50 org budak perempuan dibunuh dan ditanam di bawah Getty Center dan Monorail. Katanya lg, Imelda Marcos menyimpan pita rakaman perbualan suaminya dgn org2 kaya nih - sbb tu lah takda siapa di antara mereka berani mengapa2kan ahli keluarga Marcos. Lagipun, Imelda dikatakan merancang utk soh waris dia dedahkan tape tu semua lepas dia mati.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-11-2018 08:31 PM | Show all posts
awanearisu replied at 15-11-2018 03:27 PM
Kita syak ada seorang pembunuh bersiri yang sedang berleluasa. Sejak kes kehilangan seorang pelajar  ...

selagi belum jumpa mayat, susah gak nak determine berlakunya jenayah yg lebih serius. selalunya kes serial killer gitu la. teringat kes pembunuhan bersiri bbrp org lelaki muda di UK baru2 nih. terang2an mayat dijumpai dlm tempoh bbrp bulan, dibunuh cara yg sama, dibuang di kawasan yg sama - dekat dgn rumah pembunuh tersebut tp polis masih bersangka baik. setahun kemudian barulah serial killer tu berjaya ditangkap.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2018 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 15-11-2018 08:31 PM
selagi belum jumpa mayat, susah gak nak determine berlakunya jenayah yg lebih serius. selalunya ke ...

Kita harap syak wasangka kita tidak berasaslah dani. Walaupun tiada mayat yang dijumpai, namun dalam masa yang sama juga mereka gagal menghubungi keluarga, dan tiada penampakan dari saksi-saksi awam. Tidak seperti kes remaja perempuan yang kebanyakannya akan timbul semula selepas beberapa hari.

Seriau memandangkan negara kita sememangnya tumpuan para pedofilia
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2018 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 15-11-2018 08:23 PM
Ada ura2 yg ai baca: dulu2 presiden Pilipin Marcos membekalkan dan menyeludup anak2 gelandangan kp ...

Baru kita tahu kisah ini. Dahsyatlah
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2018 04:33 PM | Show all posts
dani-rox replied at 15-11-2018 08:23 PM
Ada ura2 yg ai baca: dulu2 presiden Pilipin Marcos membekalkan dan menyeludup anak2 gelandangan kp ...

Seriously??
Speechless.
Ada lagi rupanya dark side dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2018 04:48 PM | Show all posts
syue86 replied at 26-9-2018 08:43 AM
dah bookmark dah blog u
hbs baca dah smlm..hihihi
nnt masukkan cite sini kt sana ek

@syue86 pun lama tak berstori,kamon..laa
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2018 05:45 PM | Show all posts
puteribaya replied at 16-11-2018 04:48 PM
@syue86 pun lama tak berstori,kamon..laa

hah?sejak bila saya ada berstori sini?
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2018 05:57 PM | Show all posts
dani-rox replied at 9-11-2018 09:56 PM
mungkin ada tanda2 pada tulang pelvis ke apa, yg forensik bole kesan mangsa pernah preggy sebegitu ...

rasa mcm dlm Ghost Whisperer mcm ade cite mcm ni
tp yg mak dia ditanam kt pkarangan rumah n ade pokok kaler purple tumbuh situ
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2018 05:58 PM | Show all posts
dani-rox replied at 10-11-2018 08:00 PM
psikopat mana nak rasa bersalah atau takut. zero empathy.

kes mayat dlm dinding mcm film melayu lama tu..waaa seram okeh cite tu..ade anak patung gak n rangka tu ade pakai rantai berloket
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2018 06:01 PM | Show all posts
dani-rox replied at 12-11-2018 02:13 AM
Pembunuh Budak Oakland County

rasa mcm timothy otw balik lepas merajuk
tp pembunuh umpan die ngn kfc ckp parents dia suh bg
ok..imaginasi..hahahaha..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-11-2018 08:08 PM | Show all posts
syue86 replied at 16-11-2018 05:58 PM
kes mayat dlm dinding mcm film melayu lama tu..waaa seram okeh cite tu..ade anak patung gak n rang ...

filem acik noorkumalsari kan? citer hindi '100 days' lakonan acik madhuri dixit pun ada scene tanam mayat dlm dinding - first time tengok masa kecik dulu, trauma ai dibuatnya
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2018 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 11-8-2018 09:26 PM
thank you, ipo copy paste pastu bg kredit dan letak link takpa jugak. rasa mcm lemah semangat da ...

Hi Dani. Xpernah drop komen. Tp mmg rajin singgah baca kalau ada update. Tq sbb rajin share kes2 ni.
Tapi nk bagitau, blog dani tu kalau view guna mobile boleh copy paste.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 10:41 AM GMT+8 , Processed in 0.092648 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list