CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: dani-rox

[UNSOLVED MYSTERIES] Empat Kes Misteri Oleh KILL_NANCY #1611-#1614 (21 Januari

    [Copy link]
Post time 19-1-2022 09:01 AM | Show all posts
amon_79 replied at 17-1-2022 11:51 AM
benang ni mmg x pernah menghampakan .. selain benang ni kalo  sapa2 newbie nk baca pasal kes2 jenaya ...

volume tu tak dan nak top up banyak2.

kekangan kekangan

padahal banyak kes banyak macam2 pelik2 perangai orang
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 21-1-2022 12:12 PM | Show all posts
Syd replied at 19-1-2022 09:01 AM
volume tu tak dan nak top up banyak2.

kekangan kekangan

khannn...Malaysia ni dh semakin 'sakit' umatnya...kalo 20 - 30 tahun lps, amat jarang nk dgr kes2 yg jadi skrg...ini ler org kata harga  sekelumit kemajuan
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 05:49 PM | Show all posts
dani-rox replied at 17-9-2016 01:27 PM
Daging manusia nih ambik masa paling lama utk di digest katanya lah

banyak2 thread yg ada dalam ni thread you yg paling best, xsempat nk follow sekali dah sampai page 84 dah, ni i start nak baca balik from page 1. Dani please upload more cite baru pleaseeee.. bukan i jek ramai nk tunggu update terbaru u
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2022 10:44 AM | Show all posts
dani-rox replied at 16-9-2016 10:25 PM
Ada satu fakta yg tertinggal; Andrei Chikatilo nih pengamal cannibalism tegar. Polis yg tangkap Chi ...

maksudnya dani chikatilo ni makan daging manusia xmasak lah makan gitu jek mentah2 eiiishhhh bluekkkk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-6-2022 10:00 PM | Show all posts
safieyah1984 replied at 14-6-2022 05:49 PM
banyak2 thread yg ada dalam ni thread you yg paling best, xsempat nk follow sekali dah sampai page ...

Terima kasih kerana masih setia mem-pollow thread nih Entah la sis. Ai dah malas kot nak update. Tengok la kalo tetiba datang mood rajin, ai share cerita baru.


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-6-2022 10:05 PM | Show all posts
safieyah1984 replied at 15-6-2022 10:44 AM
maksudnya dani chikatilo ni makan daging manusia xmasak lah makan gitu jek mentah2 eiiishhhh bluek ...

Ha'ah dia jenis vampiristic cannibal - gigit mayat dan makan hidung, puting, kemaluan mangsa etc
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 09:14 AM | Show all posts
dani-rox replied at 15-6-2022 10:00 PM
Terima kasih kerana masih setia mem-pollow thread nih  Entah la sis. Ai dah malas kot nak update ...

dani, we want moreeeeeeee hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 11:15 AM | Show all posts
dani-rox replied at 15-6-2022 10:00 PM
Terima kasih kerana masih setia mem-pollow thread nih  Entah la sis. Ai dah malas kot nak update ...

Miss Dani yg cantik jelita please update new case ye kalo u free, nanti nak mintak en moderator letak thread u kat atas sekali senang nak carik, semua case best2 tp yg u update ni semua case lama2 punya kalo u x update haram i pon xtau, banyak pahala u babe share sbb ramai baca thread u ni kikikiki we want more dani
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 16-6-2022 11:27 AM | Show all posts
dani-rox replied at 15-6-2022 10:05 PM
Ha'ah dia jenis vampiristic cannibal - gigit mayat dan makan hidung, puting, kemaluan mangsa etc

ada lagi ke skang ni canibal? kalo jenis yg masak daging tu i boleh hadam jugak, kalo yg jenis makan mentah2 tu eiuuwwww i rasa bukan manusia tu, skang ni mcm xdengar jek puak2 canibal ni, biasanya yg canibal ni jenis yg serial killer
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 10:22 AM GMT+8 , Processed in 0.132472 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list