CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: tieyrai_83

alam misteri

[Copy link]
Post time 23-4-2017 10:40 AM | Show all posts
terima kasih tt..share cerita kat sini
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-4-2017 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya ni lebih kepada OBE/astral projection daripada kene tindih jin. Thread dah ada pasal OBE ni boleh try usha kat sana
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2017 02:45 PM | Show all posts
jaga amalan....insyaAllah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-4-2017 05:10 PM | Show all posts
ib-instaforex replied at 23-4-2017 10:40 AM
terima kasih tt..share cerita kat sini

ure welcome
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-4-2017 05:12 PM | Show all posts
cHimo replied at 14-7-2016 10:01 PM
Dulu sy balik2 kena.. tapi bila dah balik2 kena hati panas.. so asal benda tuh himpit jaa bila sy da ...

klako la chimo...tp kene tampor la pulak ye..huhuhu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-10-2017 06:43 PM | Show all posts
saya x ingat dh bile kejadian ni, maybe beberapa bulan lepas, tengah tdo malam tetiba rasa tangan terapung, macam biasa badan x leh gerak, mulut x leh bukak , agak lama gak terapung tangan tu pastu badan lak terapung...haish..mcm2 lak...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2017 02:22 AM | Show all posts
kerap gak kene tindih ni..tapi takde la plak rasa benda tu berbulu ke ape. try gak beranikan diri tengok sekeliling..ada dalam bilik macam biasa. tp gelap la..sebab bilik saya pasang langsir gelap.

masa kene tindih tu..badan xleh gerak. telinga jadi bingit. kadang rasa taknak lawan pun..nak biarkan je. tapi rasa macam lepas lak + telinga jadi bising. macam bila kita ada kat tempat sunyi..ada bunyi bising..bingit tu..makin lama makin pekak telinga

time kene tu..mesti penat sangat..mengantuk yg tahap xleh buka mata

kadang ada 1 masa..macam rasa kene peluk masa tidur. kadang ada rasa macam ada tangan letak atas dada kita..tp bila tengok..takde ape pun..tak nampak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-11-2017 06:32 PM | Show all posts
dawie_pizza replied at 14-10-2017 02:22 AM
kerap gak kene tindih ni..tapi takde la plak rasa benda tu berbulu ke ape. try gak beranikan diri te ...

seram gak tu ... mintak jauhkan la bnd2 tu dari kite kan...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-11-2017 04:06 PM | Show all posts
zulka replied at 13-7-2016 04:27 PM
ye...buktinya sy la... , bukan setakat meningkat lg, dh tua dh pun..
sebabnya senang je, badan  ...

yaa saya pun experience yg sama..masa saya duduk hostel all girls..selalu kalau mamai2 termimpi jejaka hensem nama Raja Zainal abidin..(kata beliau la..raja negeri mana pun tah la)then bila dah masuk U..dah takda datang dlm mimpi lagi..agaknya saya dah bercampur gaul ngan boys dalam kelas..dia nak yg suci..ni dah bercampur,,jadi suci dlm debu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-12-2021 02:19 PM | Show all posts
puteribaya replied at 15-11-2017 04:06 PM
yaa saya pun experience yg sama..masa saya duduk hostel all girls..selalu kalau mamai2 termimpi je ...

sejak duduk rumah baru ni sekali baru kene , harap x kene sampai bila2 dh..sbb memenatkan sgt kalau kene
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-8-2022 11:32 AM | Show all posts
salam semua, dah lama saya x update cerita kat sini..

sejak dua tahun lebih kat umah baru ni baru hr tu sekali kene lagi..dah lama tau x kene...

mungkin saya lupa baca ape2 sebelum tido...macam biasa kene masuk alam tu banyak kali dlm malam yang sama..bila terjaga nak tido balik kene masuk alam lain balik..2-3 kali macam tu non stop..rasa marah pun ada sebab penat duk fight berkali kali..

tapi ape yang saya perasan once kite terfikir macam ni : "eh! macam dah lama aku x masuk alam lain tu ..malam nanti atau esok lusa confirm kene " dia mcam pantang di sebut or pantang di fikir...

satu lagi penah sesape leh kawal mimpi ?

saya ada dengar pasal ni, then saya cuba..memang jadi...macam dunia kite yang punye ..hahhahah
tapi penat badan pas bangun...
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu saya pernah juga kene tindih walaupun tido mengiring. Bila kene tindi saya dah tak ingat baca ayat qursi.saya hanya ingat perkataan lailahaillallah... saya sebut 3 kali bende tu lepas. Ada sekali tu sata tido mengiring saya rasa basah kat pipi saya.pastu dengat suara yg bising.saya mengucap dia tak lari. Suara tak keluar.tapi sy dengar suara mcm suara sy tp bkn saya ckap. Dia cakap "engkau tak takut Allah ke? " pastu saya dengar bunyi yg bising.pastu saya dpt lepas. Slps saya dpt bangun tu saya rasa benda tu ada lagi kat tepi.tapi tak kacau saya dah.mungkin tengok je kot.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-8-2022 02:17 PM | Show all posts
ciksom replied at 21-8-2022 12:00 AM
Dulu saya pernah juga kene tindih walaupun tido mengiring. Bila kene tindi saya dah tak ingat baca a ...

macam2 kan pengalaman kite dengan alam sana, best dapat kongsi pengalaman ni...cuma kite x boleh nak kawal, kalau orang yang berilmu mesti boleh keluar masuk tanpa rasa takut and boleh pergi jauh...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-8-2022 03:45 PM | Show all posts
Edited by tieyrai_83 at 23-8-2022 03:50 PM
ciksom replied at 21-8-2022 12:00 AM
Dulu saya pernah juga kene tindih walaupun tido mengiring. Bila kene tindi saya dah tak ingat baca a ...

seram gak sebab kene macam tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 04:14 PM GMT+8 , Processed in 0.085278 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list