CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3163|Reply: 13

Apek Pembunuh Kucing Bunting

[Copy link]
Post time 27-5-2016 05:30 PM | Show all posts |Read mode

PANAS hati lihat lelaki tua ini membunuh kucing dengan melemaskannya dalam parit. Kucing betina tersebut sedang bunting.


Video yang dimuat naik oleh Story Love itu telah mencetuskan kemarahan para pencinta kucing.


“Tolong viralkan dan ambil tindakan terhadap uncle ini. Uncle ini sudah banyak membunuh kucing. Terbaru, dia bunuh kucing yang bunting. Mohon ambil tindakan sebelum banyak lagi kucing yang menjadi mangsa,” katanya.


Berdasarkan video, lelaki terbabit mengurung kucing malang itu di dalam sebuah sangkar kecil yang diikat dengan tali, kemudian direndam ke dalam sungai sehingga kucing itu mati lemas.


Individu yang merakam video berkenaan memberikan amaran kepada lelaki tersebut namun tidak diendahkan.


*tak reti nk tepek bideo, pandai2 la korg view kat link ni : http://www.pru14.tv/2016/05/25/video-lelaki-tua-lemaskan-kucing-bunting-dalam-air-parit/

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-5-2016 06:22 PM | Show all posts
Kurang ajar punya cinapek...
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 06:23 PM | Show all posts
Rasa tak sanggup nak tengok pic kucing tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 10:35 PM | Show all posts
Kejamnya tak suka pun hantar le kat pasar le hapa dari dibunuh seperti itu
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
yang viral tak cuba halang pakai tangan ke? tolak apek ni masuk longkang.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2016 12:18 PM | Show all posts
Mana video?

Aisehhhh uncle knp u such a puiii!
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2016 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ah bodo. Yg rakam tu skdar larang dan tekun amik video. Pastu kecoh nk viral. Alah babinye..
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2016 07:38 PM | Show all posts
kesiannya kucing tu....meh kita ramai2x buat dekat apek ni apa yg dia buat dekat kucing tu....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-5-2016 11:43 AM | Show all posts
harap2 apek ni xsemena2 hilang imbangan badan tertonggeng dlm sungai/longkang tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2016 12:39 PM | Show all posts
apek ni mental rasa nya..
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2016 12:49 PM | Show all posts
kejamnyer
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-5-2016 01:29 PM | Show all posts
seronok kot playing God cabut2 nyawa kucing...
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2016 04:36 PM | Show all posts
Sekadar kucing jalanan boleh la terlepas
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2016 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Gila betul pakcik nie.. :
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 12:49 PM GMT+8 , Processed in 0.117573 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list