CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Dunia Wanita
Close/Open Add Fav (146) |

Dunia Wanita Td:20 |Th:4186|Rank:8 

PERATURAN BOD TANYA WANITA





1. Board ini hanyalah mengenai WANITA sahaja. Sebarang bentuk pengiklanan, promosi diri, video dan apa jua bentuk yang tidak ada kena mengena dengan topik yang dibincangkan tidak dibenarkan sama sekali. Forumer akan dikenakan POST BANHAMMER sekiranya mengabaikan peraturan berikut. Sebarang bentuk pengiklanan sila klik disini Pusat Komersial

2. Tidak dibenarkan menggunakan bahasa kurang sopan, keji, provokasi, menghina, lucah dan apa jua yang boleh menyinggung perasaan mana-mana forumer di forum Cari ini.

3. Tidak dibenarkan berborak yang berlebihan yang tidak ada kena mengena dengan topik sehingga mengganggu perbincangan forumer lain.

4. Setiap bahasa yang digunakan hendaklah difahami oleh forumer. Tidak dibenarkan menggunakan shortform yang terlampau hingga mengelirukan forumer untuk membaca.

5. Dilarang membuka thread semata-mata menyatakan ketidakpuashatian kepada forumer lain.  

6. Sila ' search ' dahulu sebelum membuka thread bagi mengelakkan thread yang sama dibuka.

7. Sekiranya forumer membuka thread yang sama setelah ditutup oleh Mod, tindakan pemotongan kredit akan di ambil. Jika Forumer masih berdegil Mod tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan selanjutnya iaitu anda akan dikenakan status POST BAHAMMER.

8. Dilarang membuat posting SPAM dan sewaktu dengannya.



PERINGATAN DAN MAKLUMAN
  
Thread yang tidak berkenaan akan ditutup tanpa notis / alasan daripada Mod ATW, dan sekiranya forumer berdegil membuka thread yang sama tindakan pemotongan kredit akan di ambil. Jika Forumer masih berdegil Mod ATW tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan selanjutnya. Jika thread yang dibuka sudah ada, MOD ATW berhak / bertanggungjawab untuk MERGED thread tersebut dengan thread yang sudah ada.

SEKIAN,

Hope we have makes this clear.

Best regards,
Moderator Tanya Wanita

Untuk membaca peraturan forum, Sila klik Peraturan Cari Forum
 
Hide sticky threads [LUBUK KREDIT] Perkongsian rutin gaya hidup wanita VOL. 4  ...234
novelloverzz    |   2-10-2022 07:04 AM    |   View:317    |   Reply:77
sfhzuraz 8-10-2022 01:47 AM This Category
 
Hide sticky threads [Lubuk Kredit] Kongsikan apa yang kamu makan ? Vol 2 attach_img  ...23456..16
NaylaArisha    |   23-8-2022 02:16 PM    |   View:1447    |   Reply:315
amiraira 8-10-2022 12:06 AM This Category
 
Hide sticky threads BILIK MEETING MOD DUNIA WANITA (LATEST 2021) - [Read permissions 255]attach_img  ...23456..53
cmf_anisss84    |   3-4-2012 01:34 PM    |   View:2143    |   Reply:1085
novelloverzz 16-9-2022 07:57 AM This Category
 
Hide sticky threads ~★ PROFILE FORUMER ASK THE WOMEN 2011 ★~ [Dibuka sekarang] - [Read permissions 1]attach_img  ...23456..13
cinta_ungu    |   19-7-2011 11:43 PM    |   View:36640    |   Reply:256
micalsmith 19-3-2021 06:25 PM This Forum
 
Hide sticky threads KOLEKSI PETUA DUNIA WANITA - [Read permissions 2]digest  ...23456..8
BabeYSHa    |   19-6-2004 04:32 PM    |   View:26325    |   Reply:142
Shanne16 17-3-2021 03:53 PM This Forum
  Forum Thread   
 
LELAKI TINGGI MACAM MANAKAH YANG PALING MENARIK? attach_img recommend agree  ...23456
ipes2    |   24-12-2021 05:09 AM    |   View:7473    |   Reply:113
ipes2 8-10-2022 01:38 AM
 
RUMAH BORAK DUNIA WANITA VOL 49 agree  ...23456..14 New
NaylaArisha    |   6-10-2022 05:33 PM    |   View:511    |   Reply:267
sfhzuraz 8-10-2022 12:28 AM
 
Dikurniakan buah dada besar, boon or bane? New
ifanonline    |   7-10-2022 11:30 AM    |   View:106    |   Reply:2
ifanonline 7-10-2022 12:09 PM
 
Sanggup anda berBIKINI recommend  ...23456..23
terompah    |   16-9-2008 11:17 PM    |   View:172942    |   Reply:457
ifanonline 7-10-2022 11:12 AM Polls

ADVERTISEMENT


 
Wanita Cantik Dahagakan Attention?  ...23
ifanonline    |   27-7-2021 03:59 PM    |   View:5445    |   Reply:47
ifanonline 7-10-2022 11:11 AM
 
RUMAH BORAK DUNIA WANITA VOL 48 attachment recommend  ...23456..100
NaylaArisha    |   26-9-2022 09:00 PM    |   View:3950    |   Reply:1997
novelloverzz 6-10-2022 08:31 PM
 
Sexless marriage, stay or just build new life? recommend  ...23456..15
green~tea    |   11-1-2021 12:11 PM    |   View:61998    |   Reply:299
Page88 6-10-2022 11:59 AM Polls
 
Satu hari yang indah di KL Sentral Nu Sentral and segala Sentral lah. Sentral of wanita gemuk. Newbie Thread  ...23
Lily_Elizabeth_    |   24-6-2022 02:12 PM    |   View:3640    |   Reply:44
daisy8 6-10-2022 11:57 AM
 
Perempuan suka lelaki bagi massage recommend agree  ...23456..8
winsonyu    |   15-12-2011 04:47 PM    |   View:103943    |   Reply:149
Page88 6-10-2022 10:27 AM Polls
 
All about Brown Spots, Freckles, Melasma, Pigmentation attach_img recommend  ...2
green~tea    |   22-9-2022 06:06 PM    |   View:1731    |   Reply:31
green~tea 4-10-2022 03:29 PM
 
Love ourselves more, ladies... attach_img recommend  ...23456..27
green~tea    |   8-2-2021 12:57 PM    |   View:73079    |   Reply:528
Missfadh 4-10-2022 11:22 AM
 
Berapa Simpanan Anda Hari ini? attachment recommend agree  ...23456..15
megan_pox    |   2-6-2018 09:53 PM    |   View:98396    |   Reply:289
Page88 4-10-2022 07:19 AM Polls
 
hydraulic lift storage bed Newbie Thread New
nisia699    |   3-10-2022 09:46 PM    |   View:82    |   Reply:0
nisia699 3-10-2022 09:46 PM
 
Dilema wanita mid 30s Newbie Thread attach_img  ...23456..7
Souldied    |   15-9-2022 09:19 PM    |   View:2575    |   Reply:130
green~tea 2-10-2022 05:09 PM
 
SEJAUH MANA PENTINGNYA KAD JEMPUTAN KAHWIN?  ...2345
PrintChez    |   5-3-2011 10:32 AM    |   View:22538    |   Reply:81
Aralove 1-10-2022 09:27 PM Polls
 
bila somi/boyfren korang dijadikan tempat utk dia mengadu. recommend
nursya    |   5-1-2011 01:21 PM    |   View:3042    |   Reply:19
Buritan 30-9-2022 06:03 AM
 
Wanita Kerap Bersetubuh Akan Kelihatan Lebih Cantik Berseri recommend
CARI-HBZ    |   19-7-2016 03:23 PM    |   View:4643    |   Reply:15
Benabdil 29-9-2022 01:55 PM
 
Bangun sahur...Se​siapa yang kejutkan siapa ? agree  ...23
TapaiMasam    |   4-8-2011 10:17 AM    |   View:5869    |   Reply:48
simanisku 29-9-2022 01:47 PM Polls
 
Baju Pengantin.... berapa kedai/butik pergi cari? agree  ...2
Hang    |   27-3-2009 09:11 AM    |   View:6712    |   Reply:35
chenta_dewi 29-9-2022 01:47 PM Polls
 
Weiii aku boring.. recommend
Buritan    |   25-9-2022 08:16 PM    |   View:406    |   Reply:11
sfhzuraz 29-9-2022 01:46 PM
 
Usia berapakah hubby/bf berkhatan?  ...2
Hang    |   10-4-2006 08:53 AM    |   View:6600    |   Reply:26
Ice_Q 29-9-2022 01:45 PM Polls
 
Hospital Materniti Di Malaysia - kos, kepakaran etc
labusayong    |   27-9-2022 12:32 PM    |   View:224    |   Reply:2
kongmalikong 29-9-2022 10:57 AM
 
RUTIN SEBAGAI SURIRUMAH? attach_img recommend
aina_shaira    |   31-7-2022 12:49 PM    |   View:794    |   Reply:4
green~tea 27-9-2022 05:31 PM
 
RUMAH BORAK DUNIA WANITA VOL 47 attach_img recommend  ...23456..100
NaylaArisha    |   20-9-2022 10:08 AM    |   View:3553    |   Reply:1987
NaylaArisha 26-9-2022 09:23 PM

ADVERTISEMENT


 
Braless
makadek    |   20-12-2021 03:17 AM    |   View:2055    |   Reply:12
Page88 24-9-2022 07:33 PM
 
ADULT CONTENT! : Kesilapan lelaki di atas katil ketika bersama wanita .... recommend agree  ...23456..12
Loxlaxman    |   24-8-2012 12:24 PM    |   View:168735    |   Reply:227
Page88 24-9-2022 04:19 PM Polls
 
Pandangan uolls tentang thermomix? recommend  ...23
Wonderput    |   14-8-2021 01:35 AM    |   View:8666    |   Reply:46
idayusoff 22-9-2022 04:49 PM
 
berapa kali ? recommend  ...23456..15
GuaAnakMelaka    |   5-9-2013 12:59 PM    |   View:167853    |   Reply:287
covidisreal 21-9-2022 03:53 PM Polls
 
Apa Yang Perempuan Tengok Pada Lelaki? digest agree  ...23456..19
koboi    |   7-1-2009 12:32 PM    |   View:100455    |   Reply:366
Page88 21-9-2022 03:53 PM Polls
 
Kenapa kebanyakan perempuan suka suami orang? attach_img recommend agree  ...23456..8
shark    |   21-2-2018 10:08 AM    |   View:47642    |   Reply:141
Page88 21-9-2022 03:51 PM Polls
 
Betul ke wanita tak suka lelaki pendek? attach_img recommend agree  ...23456..9
jiwarasa    |   20-8-2018 06:05 PM    |   View:46070    |   Reply:161
Page88 20-9-2022 07:23 PM Polls
 
RUMAH BORAK DUNIA WANITA VOL 46 attachment agree  ...23456..100
NaylaArisha    |   14-9-2022 08:50 AM    |   View:4285    |   Reply:1997
Tashu 20-9-2022 02:46 PM
 
Do’s and Don’ts Saat Kencan Pertama. Dijamin Kencanmu Lancar!
Kaykaychan    |   15-9-2022 09:18 AM    |   View:294    |   Reply:0
Kaykaychan 15-9-2022 09:18 AM
 
pernah tak ppuan kat forum ni main ngn laki yang pkai ball bearing??? Newbie Thread  ...2
abgbotak007    |   24-9-2013 02:16 PM    |   View:29826    |   Reply:36
GrahamSabin 15-9-2022 02:15 AM
 
RUMAH BORAK DUNIA WANITA VOL 45 attach_img recommend  ...23456..102
NaylaArisha    |   6-9-2022 09:45 AM    |   View:4227    |   Reply:2020
NaylaArisha 14-9-2022 08:52 AM
 
Kenapa Anda Menjadi Janda?  ...2
ifanonline    |   8-7-2022 09:50 AM    |   View:2654    |   Reply:25
ifanonline 12-9-2022 04:55 PM
 
Adab suami nak minta seks dari isteri ..... recommend  ...23456..10
Loxlaxman    |   12-6-2012 03:58 PM    |   View:129776    |   Reply:185
Fafaaisa 9-9-2022 01:39 AM Polls
 
Bajet untuk beli emas barang kemas? Newbie Thread
Greymask    |   6-9-2022 01:22 PM    |   View:380    |   Reply:1
prettyuglybabe 6-9-2022 01:55 PM
 
RUMAH BORAK DUNIA WANITA VOL 44 attach_img recommend agree  ...23456..101
NaylaArisha    |   2-9-2022 06:44 AM    |   View:5298    |   Reply:2001
NaylaArisha 6-9-2022 09:46 AM
 
What is CC Cream ?? recommend
AisyahHazwany    |   20-8-2019 05:20 PM    |   View:1416    |   Reply:1
AEjessie 5-9-2022 05:16 PM
 
Surirumah Bekerja Semula (help)
Hayla25    |   1-9-2022 01:28 PM    |   View:553    |   Reply:4
Purplehaz 2-9-2022 12:53 PM
 
Peti ais apa yang bagus untuk suri rumah? attach_img  ...2
CatWang90    |   21-7-2022 12:09 PM    |   View:1499    |   Reply:27
lady_bonia 23-8-2022 11:49 PM
 
Hair transpalent di turki utk wanita..bahaya tak?
chenta_dewi    |   23-8-2022 02:07 PM    |   View:440    |   Reply:0
chenta_dewi 23-8-2022 02:07 PM
 
Tang mana paling geli .... recommend agree  ...23456..8
Loxlaxman    |   22-5-2012 05:51 PM    |   View:71937    |   Reply:143
mamanoni 22-8-2022 05:24 PM Polls
 
3 Sebab Utama Kenapa Dilarang Bercinta Dengan Kawan Baik
Kaykaychan    |   17-8-2022 01:45 PM    |   View:547    |   Reply:1
Mary_jane 17-8-2022 02:06 PM
Next »

Quick post

You can still enter 200 characters
You have to log in before you can post Login | Register

Points Rules


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 02:55 AM GMT+8 , Processed in 0.070120 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top Return to the forum