CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Masalah Peribadi
Close/Open Add Fav (130) |

Masalah Peribadi Td:5 |Th:6904|Rank:42 

Moderator: adila39
PERATURAN  BOD MASALAH PERIBADI






1.  Forumer yang ingin membuka thread mestilah menulis dengan jelas masalah mereka di post pertama thread.  Moderator mungkin mengambil tindakan menutup mana-mana thread yang ditulis terlalu ringkas atau yg menggunakan bahasa sms atau ejaan yang sukar difahami.

2.  Forumer hanya dibenarkan membuka thread menceritakan masalah peribadi mereka sendiri sahaja.  Thread berkenaan masalah peribadi orang lain atau yang tidak secara langsung melibatkan tuan thread akan ditutup.

3.  Forumer juga TIDAK DIBENARKAN MEMBUKA THREAD untuk tujuan soal selidik, aduan pendapat atau luahan perasaan kerana bod & thread telah pun tersedia khas untuk tujuan sedemikian.  Selain itu, forumer juga tidak perlu membuka thread untuk bertanya masalah-masalah yang terlalu remeh atau yang berbentuk umum.

4.  Forumer yang telah membuka thread mestilah bertanggungjawab memantau thread  mereka supaya tidak lari dari tujuan asal ia dibuka.  Sekiranya thread bertukar menjadi tempat berborak atau tempat bergaduh, tindakan penutupan thread mungkin dibuat.

5.  Forumer juga tidak dibenarkan berborak dimana-mana thread kecuali di thread borak khas yg telah disediakan.  Forumer yang secara berterusan mengganggu thread dengan post-post borak yang tidak berkaitan mungkin akan dikenakan tindakan bergantung pada pertimbangan moderator.


Untuk membaca peraturan forum, Sila klik  Peraturan Cari Forum
 
Hide sticky threads MOD ONLY - [Read permissions 101]digest  ...23456..48
sourplum    |   18-1-2006 03:30 PM    |   View:3101    |   Reply:954
adila39 3-12-2021 10:06 AM Everywhere
 
Hide sticky threads ~PERATURAN BOD PP : Baca ni dulu sebelum buka thread ~
sourplum    |   26-12-2010 05:53 PM    |   View:80340    |   Reply:2
juju_amin84 16-4-2013 06:42 PM
 
Hide sticky threads Mod Online digest  ...23456..12
sourplum    |   27-3-2008 03:00 PM    |   View:164469    |   Reply:238
ipes2 9-1-2022 04:24 AM This Forum
  Forum Thread   
 
EDISI dapat kacangs! - My motto TODAY / matlamat anda hari ini. attach_img New
adila39    |   12-1-2022 08:33 AM    |   View:208    |   Reply:18
figurae 17-1-2022 10:51 AM
 
Perlukan bantuan-bipolar mom-open space to share ur luahan/experience on mental health)for update/contacts pls check last page. attach_img recommend agree  ...23456..12
nia_salina    |   29-11-2021 05:50 PM    |   View:4993    |   Reply:230
nia_salina 17-1-2022 09:23 AM
 
~ Perkembangan Aku--> UPDATED TAHUN 2021 PG.68 ~ attach_img agree  ...23456..68
CikSiti07    |   14-5-2013 09:06 AM    |   View:77192    |   Reply:1356
SedihPedih 17-1-2022 08:14 AM
 
LUAHAN HATI PENDUDUK ASAL KG BARU- ISU TANAH-PEMAJU recommend  ...2
polahdek19    |   10-1-2022 01:46 AM    |   View:847    |   Reply:29
Straya 15-1-2022 09:28 PM
 
Mcm mana nak tau history browser husband Newbie Thread recommend  ...2
Lizaaryan01    |   17-8-2021 08:16 PM    |   View:2936    |   Reply:30
olaoli 15-1-2022 03:15 PM
 
Volume 2 - Jangan Berborak}Apa Korang Rasa Hari Ni ..Sedang fikir apa? Sedih? H attach_img recommend agree  ...23456..22
rospinki    |   31-7-2021 07:24 AM    |   View:22024    |   Reply:426
Veneer 15-1-2022 03:00 PM
 
MUA rosakkan hari bahagia aku. Patut ke dia diambil tindakan undang2? TOLONG Newbie Thread  ...2
sekutcornflake    |   23-4-2021 09:56 AM    |   View:4838    |   Reply:29
olaoli 15-1-2022 02:48 PM
 
Blerghhhhhh semi hoarder agree New
makadek    |   12-1-2022 10:49 AM    |   View:196    |   Reply:8
Jitu 12-1-2022 02:50 PM
 
Hina sgt ker wanita belum berkahwin agree  ...23456..7
nmi    |   12-10-2020 11:38 AM    |   View:20940    |   Reply:132
Mrdragon 12-1-2022 12:29 PM
 
Tolonggggggg bantuian nabilaaaaaa Ya Alloh.. agree  ...2
Acikporemkau    |   28-12-2021 07:34 PM    |   View:850    |   Reply:23
musangbodoh 10-1-2022 09:31 PM
 
Fasakh..sape tau mcm mane nak cepat settle? Newbie Thread recommend agree  ...23456..9
Cumikucingku    |   29-2-2020 12:34 AM    |   View:18445    |   Reply:161
chenta_dewi 7-1-2022 08:11 AM
 
Bestie aku nak kahwin lagi agree  ...2
selyusi    |   13-12-2021 04:30 PM    |   View:1067    |   Reply:21
chenta_dewi 6-1-2022 10:43 AM
 
PIP dalam keje agree
MinahMalang    |   27-11-2021 09:20 PM    |   View:756    |   Reply:18
MinahMalang 3-1-2022 01:40 PM
 
Statement annoying tetamu yang korang pernah dapat recommend agree  ...234
flowerhit    |   3-10-2021 01:35 AM    |   View:5048    |   Reply:71
rospinki 3-1-2022 10:37 AM
 
Perlukah meneruskan perkahwinan agree  ...2
dockers    |   1-9-2021 09:27 PM    |   View:3374    |   Reply:27
addamnor 1-1-2022 10:11 PM
 
Some good vibes to make u all feel better.
adila39    |   14-12-2021 12:23 PM    |   View:246    |   Reply:5
stinger2022 1-1-2022 03:37 PM
 
Masalah Anak2 agree
uda    |   28-9-2021 11:20 AM    |   View:1911    |   Reply:19
stinger2022 1-1-2022 07:31 AM
 
Aku jaga dia macam nyawa aku Newbie Thread attach_img recommend agree  ...23456..8
Zirara99    |   3-5-2020 01:15 AM    |   View:20339    |   Reply:144
stinger2022 1-1-2022 07:21 AM
 
Aku tak suka call atau balas mesej. Adakah aku introvet? agree  ...23
dek_ya    |   15-8-2021 02:08 PM    |   View:3825    |   Reply:45
stinger2022 1-1-2022 07:17 AM
 
Susahnya hidup ni attach_img recommend agree  ...23456
Purlylilac    |   8-7-2020 11:47 AM    |   View:16321    |   Reply:101
stinger2022 1-1-2022 07:12 AM
 
Overthinking: Terus Perlu Mengikut Perasaan Atau Mencari Jalan Penyelesaian? agree
Raline    |   25-12-2021 06:58 PM    |   View:130    |   Reply:1
adila39 27-12-2021 08:40 AM
 
Duit kena telan bank Newbie Thread agree
Ececeh    |   21-11-2021 01:37 PM    |   View:629    |   Reply:11
Ececeh 21-12-2021 12:54 AM
 
Public Transport agree
Naatasha    |   15-12-2021 08:11 PM    |   View:333    |   Reply:9
namr 20-12-2021 10:21 AM
 
Scammer - APACASE.MY?
uda    |   29-11-2021 10:37 AM    |   View:393    |   Reply:7
J4I 14-12-2021 08:30 PM
 
Stuck in the past recommend agree  ...23456
Bedakpowder    |   16-6-2020 11:30 AM    |   View:20136    |   Reply:102
adila39 8-12-2021 05:55 PM
 
Kerja di Coway Newbie Thread agree
kemboja3784    |   14-11-2021 11:01 AM    |   View:572    |   Reply:5
adila39 8-12-2021 05:52 PM
 
Jatuh hati dengan kawan sekerja agree  ...234
alifnull    |   17-11-2013 12:17 AM    |   View:14330    |   Reply:63
MinahMalang 5-12-2021 02:54 PM
 
Body saya naik mendadak. Dah jadi Bootylicious.... attach_img recommend agree  ...23456..8
bluebutter    |   6-9-2021 10:44 PM    |   View:11134    |   Reply:143
chentadearhati 4-12-2021 10:59 PM
 
Penyewa mintak diskaun agree  ...2
cmf_jeangrey    |   7-8-2021 04:05 PM    |   View:3637    |   Reply:25
faraway1 4-12-2021 02:16 AM
 
berhenti belajar (langgar kontrak biasiswa) dan kena bayar Newbie Thread
uzairah    |   29-11-2021 01:00 AM    |   View:535    |   Reply:6
syamzana 30-11-2021 10:32 PM
 
Macam mana nak baiki bahasa inggeris attach_img agree  ...2
kakigunting    |   14-9-2021 12:33 AM    |   View:3376    |   Reply:37
nia_salina 29-11-2021 05:08 PM
 
Konflik dengan mak Newbie Thread agree  ...23
ratualiya    |   10-8-2021 09:11 PM    |   View:5212    |   Reply:57
swayne 25-11-2021 10:27 AM
 
Mertua Miskin vs Kaya recommend agree  ...23456..23
anony-mous    |   1-10-2020 04:37 PM    |   View:41284    |   Reply:446
laradelara 10-11-2021 11:23 PM
 
Nak berhenti belajar Newbie Thread  ...2
Kagome_inu    |   25-3-2021 04:09 PM    |   View:5612    |   Reply:23
Missjass 9-11-2021 10:29 AM
 
dapat kerja agree
rabbit.girl    |   15-10-2021 06:29 PM    |   View:876    |   Reply:18
makadek 7-11-2021 10:39 PM
 
Korang akan buat apa kalau berlaku situasi ni? recommend agree
Hidungkembang    |   1-10-2021 12:21 PM    |   View:1824    |   Reply:17
mclaren 4-11-2021 10:42 PM
 
Kenapa hidup aku tak seperti orang lain... attach_img recommend agree  ...23456..7
bluebutter    |   15-11-2019 07:35 PM    |   View:19884    |   Reply:129
Missjemuh 30-10-2021 09:42 AM
 
Rasa down, nak bercinta Lagi takut tapi nak kahwin... attach_img agree  ...2
nmi    |   3-10-2021 11:03 PM    |   View:2018    |   Reply:23
MinahMalang 28-10-2021 07:09 AM
 
Mohon Pandangan yang bernas agree
PrincesCity    |   26-8-2021 06:52 PM    |   View:1188    |   Reply:12
dexa 27-10-2021 06:38 PM
 
Emotionally independent agree
minahgempal    |   16-10-2021 07:34 PM    |   View:662    |   Reply:15
NurAlia14 24-10-2021 11:52 PM
 
Apa aku harus buat bila aku tahu siapa dia???  ...23456..10
rafiz28    |   29-11-2015 09:40 AM    |   View:23159    |   Reply:182
ayana89 19-10-2021 03:37 AM
 
Tolong saya membuat pilihan untuk anak agree  ...234
scorpionkiki    |   16-7-2021 08:37 AM    |   View:7088    |   Reply:68
lesprincesse 17-10-2021 10:16 PM
 
Saudara tak rapat nak tumpang duduk rumah sebulan agree  ...23
flowerhit    |   16-8-2021 06:33 AM    |   View:5604    |   Reply:55
ipes2 17-10-2021 07:56 AM
 
Macam mana nak atasi fobia memandu??  ...23
Ryhanna    |   14-1-2019 02:20 PM    |   View:7993    |   Reply:51
edayildiz 10-10-2021 12:59 AM
 
Aku lelaki dan aku sensitif Newbie Thread attach_img recommend agree  ...23456..7
warrior007    |   23-4-2020 02:28 PM    |   View:19067    |   Reply:132
far-risk 7-10-2021 12:23 AM
 
#56 Sedih....Takde Tempat Mengadu Newbie Thread agree  ...234
rabbit.girl    |   8-7-2021 05:56 PM    |   View:8576    |   Reply:74
zuri154 1-10-2021 01:47 AM
 
mana jodoh agree  ...2
MinahMalang    |   13-9-2021 08:35 PM    |   View:3284    |   Reply:32
fifie_olin 30-9-2021 10:05 AM
Next »

Quick post

You can still enter 200 characters
You have to log in before you can post Login | Register

Points Rules

Category: Cinta & Perhubungan

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Sebelum you kahwin dengan your spouse, mcm mana you tau he/she is the one?
Amandaminaj96Sebelum you kahwin dengan your spouse, m
Views : 35775 Replies : 166
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 64682 Replies : 1836
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20822 Replies : 621
Thermomix
AfnaThermomix
Views : 26887 Replies : 352
Kisah Seram Dingorat Jantan USA.
keane.somewhereKisah Seram Dingorat Jantan USA.
Views : 385 Replies : 14
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9616 Replies : 556
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 694 Replies : 15
Jom share makanan yg kawan2 makan~vol 1
amirairaJom share makanan yg kawan2 makan~vol 1
Views : 2707 Replies : 286
Doktor beri amaran trend ‘ayam mengantuk’
YgBenarDoktor beri amaran trend ‘ayam mengantu
Views : 1729 Replies : 24



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-1-2022 12:52 PM GMT+8 , Processed in 0.072370 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top Return to the forum